• Pro-Fit Ibuprofen gel ®
    Nu verkrijgbaar in handige spray flacon
  • Medicinale Cannabidiol (CBD olie)
    Verkrijgbaar in percentages van 4%, 6%, 10% en 20%
  • Anti-kater capsules
    Innemen op het moment dat u uw 1e glas alcohol nuttigt

Health Supplies 

Health Supplies is een import- en groothandelsbedrijf en biedt producten voor mensen die actief met hun gezondheid bezig zijn en dat graag op een natuurlijke basis doen. 

Health Supplies richt zich op voedingssupplementen, cosmetica en medische apparatuur & toebehoren die op vele manieren de gezondheid kunnen verbeteren. 

Health Supplies is houder van een aantal privatlabel producten en exclusief distributeur van Annabis en Elixinol producten voor de Nederlandse, Belgische markt en wederverkoper voor de Duitse markt.

Annabis biedt producten -met een basis van hennep- voor lichamelijke verzorging. Veel lichamelijke problemen zijn zeer goed te verhelpen met de producten van Annabis. Daarnaast bieden wij met Annabis diverse voedingssupplementen.

Elixinol streeft ernaar het wereldwijde voorkeursbedrijf te zijn voor cannabinoide producten. Om deze positie te vervullen en te behouden, bepalen ze elke zakelijke beslissing met een filosofie die overeenkomt met hun kernwaarden.

Heeft u vragen over het gebruik van producten van Health Supplies en haar toeleveranciers in relatie tot gezondheid? Of wilt u onze producten graag opnemen in uw assortiment? 

Stel uw vragen gerust via info@healthsupplies.nl of neem telefonisch contact op.